Faʻavasegaina ma le tulaga o le faʻavaeina o uta

O le faʻapipiʻiina o loʻo taʻua foi o le alalaupapa ulufale, o le utaina ma le faʻapipiʻiina o meafaigaluega fesoasoani e faʻapipiʻi i le va o le forklift ma le loli. Unloading platform i le taimi nei o loʻo i ai le telefoni feaveaʻi e sili ona taatele, faʻamautu faʻapipiʻi tulaga lua ituaiga, o le mataupu faavae o le mataupu faavae hydraulic.

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻatupulaia vave le atinaʻeina o le logistics, ma o le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapitoa ua vave ona atiaʻe. O lo'o fa'atupeina uma e le aufaipisinisi mea faigaluega tetele i tau o le atina'e, ma taumafai e maua se avanoa i le tauvaga i le faleoloa fa'atau. Mai le tulaga o loʻo i ai nei, o loʻo tuʻuina atu e le au gaosi mea faigaluega a Saina le faitau selau o finauga.

fdsgs

I le atinaʻe i le lumanaʻi, e mafai e le kamupani gaosi oloa gaosi oloa a Saina ona faʻaogaina le tele o faʻatauga, faʻamalosi malosi ma isi auala e faʻamalosia ai le tauvaga tutotonu a le kamupani.

O le atinaʻeina o logistics o se autu vevela foi i le lalolagi, ma o loʻo faʻapea foi meafaigaluega logistics o se tasi o oloa e sili ona gafatia e le tele o kamupani gaosiga o meafaigaluega faʻavaomalo faavaomalo i le lumanaʻi. tausaga talu ai nei, ma o lona tauvaga faavaomalo ua faʻateleina le malosi. O le tele o oloa auina atu i fafo o mea faigaluega e pei o taavale toso, la'u uta ma tulaga si'i ua fa'atupula'ia i tausaga talu ai.

图片1

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o pisinisi faʻapisinisi, o le tau o le faʻapipiʻiina o le faʻailoga ua faʻaalia ai e mafai ona faʻavavevaveina le lelei o le utaina ma le laʻuina o uta, lea e faʻamalosia ai le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o le uta ma le laʻuina o oloa. i totonu o le faleoloa, e taʻua o le faʻapipiʻiina feaveaʻi faʻapipiʻi ma faʻamautu le faʻapipiʻiina o le faʻavae. O le fogafale faʻapipiʻi e masani lava ona faʻaaogaina ma le faʻapipiʻiina o mamanu uʻamea poʻo le faʻaogaina o le uʻamea faʻapipiʻi omomi, laupapa mata, lea e mafai ona aloese mai le paʻu o loli forklift i luga o le alalaupapa alalaupapa.

图片2

O le faʻapipiʻiina o le faʻavae e masani lava ona i ai le galuega o le siiina ma le faʻatonutonuina, lea e mafai ona faʻaaogaina e tusa ai ma le maualuga o le loli. O le auivi alalaupapa e masani lava ona faia i le malosi maualuga manganese uʻamea uʻamea, o loʻo i ai uiga o le malosi maualuga ma tele bearing.Mobile unloading platform e muamua faʻaaogaina i nofoaga e le manaʻomia ona faʻamautu le alalaupapa logistics. O lona pito i lalo ua faʻapipiʻiina i se pea o uili, gaioiga maaleale ma faigofie ona faʻaoga; O lo'o fa'aogaina muamua le tulaga fa'apipi'i i nofoaga e mana'omia ona fa'amautu ma fa'aaoga soo.

图片3

E pei o uta tele faleteuoloa, logistics tufatufaina nofoaga autu, ma isi, ona o loʻo i ai uiga o le fetuutuunaʻi maualuga, e matua faigofie lava ona faʻaoga, faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi feaveaʻi faʻavae, o lona fua tuʻufaʻatasia laʻititi laʻititi, auala faʻamautu o le faʻapipiʻiina o le tulaga o le: muamua. fuafua le numera o faʻavae ma le faʻaogaina o masini, ona mamanuina ai lea o le tele o le masini faʻavae ma i totonu o le masini faʻavae eli teisi teisi tele nai lo le faʻavae lava sikuea sikuea, o loʻo faʻamautu i totonu.

I totonu o Saina, o le tele o kamupani sili ona lelei le gaosiga o le laʻuina o faʻamaumauga ua aliaʻe mai i le tele o tausaga. O faʻasalalauga faʻasalalau ua faʻatau atu i fafo ma o loʻo i ai se vaega tele o maketi i totonu o Saina.


Taimi meli: Tes-10-2021